sâmbătă, 30 iulie 2011

Transilv Aero Show - Ghimbav 2010


TransilvAero Show 2010, ediţia a treia, aerodromul Ghimbav Braşov, 14-15.08.2010

Pentru doua zile Braşovul a devenit capitala aviaţiei românesti, la TransilvAero Show 2010. S-au sărbătorit 100 de ani de la primul zbor cu motor jet al lui Henri Coandă, printr-un spectacol aviatic complet, ce a reunit cele mai importante formatii de zbor autohtone.
TransilvAero Show a prezentat în cadrul acestei ediţii competiţia internaţională de acrobaţie aeriana Grand Aero Challenge. Sase piloti recunoscuti au intrat în cursa alaturi de recordman-ul Zoltan Veres, unul dintre cele mai sonore nume ale aviaţiei europene actuale. Zoltan are cinci înregistrări în Cartea Recordurilor pentru zborul acrobatic şi este cel care a avut ideea acestei întreceri aviatice, care a debutat  în anul 2009 în Ungaria.
O reprezentaţie aviatică spectaculoasă.
Cel mai important eveniment aviatic din Braşov a debutat în urmă cu trei ani, la iniţiativa unui braşovean împătimit al aviaţiei, Lucian Barna. Prima ediţie a TransilvAero Show a fost dedicată fiicei sale, la vremea respectivă de doar o lună. Mitingul aviatic a crescut o dată cu ea şi deja la ediţia a doua a primit recunoaşterea internaţională, fiind premiat în Belgia pentru cel mai bine promovat eveniment aviatic european al anului 2010. 


În videoclipul de mai jos am încercat să redau câteva imagini surprinse la acest miting aviatic.

Watch in HD

https://sites.google.com/site/photonature2010

2 comentarii:

Kaya spunea...

Wow!!!! That is a brilliant picture and very impressive!!!!!! It's a military airplane and it's so powerful. Great and fascinating!!!!!

photonature2010 spunea...

@Kaya: It`s not a picture it`s a slideshow... Greetings.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

grupul de lectură

google verification

google0f595f0fff9ff57f.html